Jogi nyilatkozat

1. A www.atman-marketing.hu website-on elhelyezett és nyilvános felhasználás céljára egyértelműen kijelölt (szabadon letölthető) dokumentum (pl. sajtóközlemény minta) saját célra szabadon felhasználható, de kizárólag az alábbi feltételek mellett. Felhasználó csak saját célú felhasználásra jogosult, ami kizárja a többszörözést, terjesztést, sugárzást, illetve elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételt. A saját célú felhasználás nem irányulhat közvetlenül vagy közvetve bevételszerzésre, kivéve a dokumentumban megjelölt használatot (pl. a sajtóközlemény mintából készített saját felhasználású sajtóközlemény írására).

2. A honlapon elhelyezett sablonok, tanácsok, tippek általános jellegűek, nem egy egyedi eset megoldására születtek. Bár a szerző(k) – az adott keret által megengedett – minden szakmai tapasztalatát magukba foglalják, az egyes konkrét eseti felhasználás során fellépő nehézségekért, hibákért, illetve a helyes sablon felhasználó általi kiválasztásáért az atman marketing nem tud felelősséget vállalni.

3. Ingyenes szolgáltatásai keretében az atman marketing website-ok elemzését végzi a regisztrált látogatóknak. Az elküldött anyagokat az atman marketing kizárólag tanácsadás céljára használja fel, tárolja, és az elkészült kiértékelést csak a regisztrált látogató által megadott email címre küldi el. Az atman marketing tiszteletben tartja az elküldött információkban rejlő esetleges üzleti titkokat és a szellemi tulajdon védelmét. Az atman marketing úgy tekinti, hogy a felhasználó az általa küldött adatok, információk, anyagok feletti szellemi tulajdonnal, üzleti titkokkal rendelkezik, és nincs korlátozva abban, hogy azokat a fenti célból elküldje az atman marketing részére. Az anyagok, adatok, információk elküldésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az atman marketing a fenti célból megismerje, feldolgozza és tárolja az elküldött információt.

4. A design, amely magába foglalja a website grafikus elemeit és a site kódjait, a szerzői jog hatálya alá tartozik, és az atman marketing, illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben az atman marketing követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.