Rólunk

Marketing és kommunikációs tanácsadók vagyunk, de mások, mint a többiek. Megpróbálunk nem a kitaposott ösvényen járni, mert jobban szeretünk elöl lenni, mint a többiek után kullogni.

Az igazi erőnk a tanácsadásban és a tervezésben van, de életre is tudjuk kelteni az eltervezett projekteket. Az utóbbi időben főleg online marketinggel foglalkozunk, azon belül is website-okkal, közösségi médiával és internetes értékesítéssel. Bár az internethez értünk leginkább, alvállalkozóinkkal együtt szinte minden olyan
marketingproblémát meg tudunk oldani, amely felmerül egy cég életében.

Kővári István Lámpa

Kővári Istvánügyvezető igazgató

15 éve dolgozik a szakmában, de ma már szinte csak marketingstratégiai és public relations feladatokkal foglalkozik. Ő írja a legtöbb szöveget, ami kikerül a kezünk közül. Nagy bánata, hogy a cégvezetés, a pénzügyek, az adminisztráció és az értékesítés sok idejét veszi el, és egyre kevesebb energiája marad szakmai kérdésekre és tanulásra.

István akkor boldog, ha megjelenik valamilyen új kütyü vagy alkalmazás, és azt össze
tudja kötni egy régi kütyüvel vagy alkalmazással. Szintén mániája, hogy korán akar
nyugdíjba menni, és majd megtanul barkácsolni meg kertészkedni. Addig meg sci-fit
olvas és az iPhone-ján matat.

Email: istvan.kovari(a)atman-marketing.hu
Mobil: +36 20 9 309 979
Gtalk: istvan.kovari
Skype: istvan.kovari

 

Kávé

Akai Juditonline marketing tanácsadó

Ha internetről van szó, akkor Judité a főszerep. Igényt mér fel, helyzetet elemez, stratégiát alakít ki, architektúrát és wireframe-eket tervez. A grafikussal közösen megálmodja a designt, briefeli a szövegírót és a fejlesztőt. Falja az online
marketing újításait, és soha nem múló hévvel bővíti a céges tudásbázist.

Judit megrögzött idealista: hiszi, hogy a világ jobb lehet. Rendszeresen meditál, és muszáj lefutnia heti 20 kilométert. A mozit varázslatnak, a színházat csodának tartja. Egy-egy jó színdarabért több ezer kilométert is képes utazni. Egyszer kezet fogott David Lynch-csel, és ölbe vett egy koalát. (Ez két külön esemény volt.)

Email: judit.akai(a)atman-marketing.hu

Akai Judit

A régi website-unkat annyira szerettük, hogy nem tudunk megválni tőle, és be kell linkelnünk valahova. Itt tudod megnézni.