AJÁNLATKÉRÉS
Kérlek, add meg a nevedet, email címedet, plusz írd le, miben tudunk segíteni! Pár napon belül válaszolunk.
Név
Nem írtál nevet, miért?
Telefon
Nem írtál nevet, miért?
Az ajánlatkérés tárgya
Nem írtál tárgyat, miért?
Referenciák
AJÁNLATKÉRÉS

David Gerincklinika

David Gerincklinika David Gerincklinika David Gerincklinika David Gerincklinika David Gerincklinika David Gerincklinika

Az egészségügyi szolgáltató 2008-ban keresett meg minket, hogy újítsuk meg a David Gerincklinika website-ját. Azt tanácsoltuk, lépjünk egyet hátrébb, és ne a website-ra koncentráljunk, hanem arra, hogy általában véve hogyan tudnak eladni a neten.

Online értékesítési csatornát építettünk nekik. Azóta is főként két forrásból érkeznek az vásárlóik: az egyik a Google Ads, a másik a keresők, mivel sok energiát fordítottunk az új site-juk keresőoptimalizálására. Az új site-jukat úgy alkottuk meg, hogy minden részletében az eladást szolgálja.

2008 után évekig kezeltük a Google Ads hirdetéseiket, és több alkalommal is finomítottunk a Gerincklinika site-ján, legutóbb 2017-ben a vizuális megjelenését újítottuk meg.

Egy sor kisebb projektet vittünk a Gerincklinikával: készítettünk nekik új logót, új szlogent, szórólapot, molinót, PR-cikkeket, display hirdetéseket, végeztünk nekik linképítést,

Az elmúlt évtizedben a David Gerincklinika website-ja és hirdetései minden hónapban megbízhatóan hozzák az új pácienseket.

 

404     Jogi nyilatkozat     Copyright 2008-2020 atman marketing Kft.