AJÁNLATKÉRÉS
Kérlek, add meg a nevedet, email címedet, plusz írd le, miben tudunk segíteni! Pár napon belül válaszolunk.
Név
Nem írtál nevet, miért?
Telefon
Nem írtál nevet, miért?
Az ajánlatkérés tárgya
Nem írtál tárgyat, miért?
Referenciák
AJÁNLATKÉRÉS

Starkey

A hallókészülékeket gyártó és értékesítő Starkey Laboratórium Kft. 2019 elején keresett meg minket azzal, hogy segítsünk marketingtevékenységük újradefiniálásában. Legfontosabb feladatunknak az első pillanattól kezdve azt éreztük, hogy támogassuk őket az értékesítési tevékenységükben.

Ezért felépítettük a cég online értékesítési csatornáját. Facebook és Google Ads hirdetésekkel, Facebook tartalommal, offline hirdetésekkel és dm-mel gyűjtöttük az érdeklődőket. Utána egy - a mi segítségünkkel kiválasztott - call center cég munkatársai felhívták a jelentkezőket, hogy hallásvizsgálatra időpontot egyeztessenek velük, majd az - általunk kiválasztott és testre szabott - CRM rendszerbe vezették az információkat, ezután pedig az adatok automatikusan átkerültek a Starkey által használt ERP rendszerbe. 

Egyéb szolgáltatásokat szintén nyújtottunk a Starkey-nak, többek között online és offline grafikai tervezést, szövegírást, marketing projektmenedzsmentet és marketing-, értékesítési és technológiai tanácsadást.

404     Jogi nyilatkozat     Copyright 2008-2020 atman marketing Kft.