AJÁNLATKÉRÉS
Kérlek, add meg a nevedet, email címedet, plusz írd le, miben tudunk segíteni! Pár napon belül válaszolunk.
Név
Nem írtál nevet, miért?
Telefon
Nem írtál nevet, miért?
Az ajánlatkérés tárgya
Nem írtál tárgyat, miért?
Rólunk
AJÁNLATKÉRÉS

Marketing- és kommunikációs tanácsadók vagyunk, de mások, mint a többiek. Megpróbálunk nem a kitaposott ösvényen járni, hanem a saját fejünk után menni. Ez kockázatos is, izgalmas is, és sokszor meglepő eredményekkel jár.

Az utóbbi években főleg online értékesítéssel és értékesítéstámogatással foglalkoztunk, de szinte minden olyan marketingproblémát meg tudunk oldani, amely felmerül egy cég életében: arculattervezéstől kezdve a CRM testreszabáson keresztül a Facebook hirdetésekig a legkülönbözőbb projektjeink voltak az elmúlt 12 év alatt.

Ma már a hagyományos ügynökségek felépítését sem követjük: független szakemberek lazán kapcsolódó csoportja lettünk, akik egy-egy projekt idejére “állnak össze”. Ezért tudjuk minden ügyfélnek pontosan azt nyújtani, amit szeretne… vagy még inkább azt, ami segíti az üzleti céljait.

Kővári István

ügyvezető igazgató

Több mint 20 éve dolgozik a szakmában. Újságíróként végzett, PR-esként aztán sok ezer oldalnyi szöveget írt, majd idővel egyre inkább account és projektmenedzseri feladatok jutottak neki. Mostanában leginkább marketingtanácsadással foglalkozik. Az internetes értékesítés a vesszőparipája. Meg a mérhetőség meg a riportok.

Apukaként kevesebb ideje marad sci-fit olvasni meg barkácsolni, de zenélni még mindig zenél - és újabban megszállottan keresi a legjobb befektetéseket.

 

 
 
 

Dr. Várda Eszter

online marketing tanácsadó

Bár jogi diplomát szerzett, soha nem dolgozott jogászként. Rögtön az üzleti szférában helyezkedett el, és értékesítőként, értékesítési vezetőként, majd ügyvezetőként tevékenykedett, főként média és információtechnológiai cégeknél. 

Gyönyörű kisfia nemrég lett 3 éves, ezért mostanában sajtótájékoztatók és meetingek helyett játszótereken, strandokon és baba capoeirán tölti napjait. Szabad perceiben pedig jógázik és sci-fit olvas.

 

 

 

 

 

Leiszen Dániel

CTO

Egy Commodore 64-esen kezdett programozni 6 éves korában, és azóta is a kód körül forog az élete. Fejlesztőként, vezető fejlesztőként dolgozott, majd szabadúszó programozóként vállalatirányítási rendszereket épített egyre nagyobb és nagyobb cégeknek. Ma azonban már nem nagyvállalatoknak, hanem saját vállalkozásainak és start-upoknak fejleszt. 

Szabadidejében dobol, meditál, aikidózik, gyümölcsöt aszal, pizzát süt, de mindenekelőtt eszmét cserél - utópiákról, disztópiákról, kriptovalutákról, a közvetlen demokráciáról, a spriritualitásról. 11 éves korában szerepelt egy reklámban, de azóta inkább kerüli a rivaldafényt.

 

 

 

Sipos Ivett

online marketing tanácsadó

Közgazdászként végzett, több mint 16 éve foglalkozik marketinggel. Eleinte a piackutatással, rendezvényszervezéssel kapcsolatos állások vonzották, majd a turizmus és turizmusmarketing töltötte ki az életét (a mai napig oktat, szervez és idegenvezet). A digitális eszközök csak az utóbbi időkben keltették fel az érdeklődését - nálunk is főként PPC, social és leadgen feladatok tartoznak hozzá. 

Folyamatosan valami kreatív ötleten töri a fejét, és ha épp nem szülésnél dúlaként van jelen, akkor a cipőit tervezi.

 

 

 

 

 

A neved

az új beosztásod

Folyamatosan keresünk tapasztalt marketingeseket, akik szívesen dolgoznának távmunkában.

Hónapról hónapra egyre elfoglaltabbak vagyunk, és mindig szükségünk van új emberekre, akikkel leadgen, PPC és egyéb online marketing projekteket valósíthatunk meg KKV-kból és kismultikból álló partnerkörünknek.

Minden egyes kollégánknál elvárás, hogy okos, megbízható és humoros legyen. Minden más alkuképes.

 

 

 

 

 

404     Jogi nyilatkozat     Copyright 2008-2023 atman marketing Kft.