AJÁNLATKÉRÉS
Kérlek, add meg a nevedet, email címedet, plusz írd le, miben tudunk segíteni! Pár napon belül válaszolunk.
Név
Nem írtál nevet, miért?
Telefon
Nem írtál nevet, miért?
Az ajánlatkérés tárgya
Nem írtál tárgyat, miért?
Rólunk
AJÁNLATKÉRÉS

Marketing- és kommunikációs tanácsadók vagyunk, de mások, mint a többiek. Megpróbálunk nem a kitaposott ösvényen járni, hanem a saját fejünk után menni. Ez kockázatos is, izgalmas is, és sokszor meglepő eredményekkel jár.

Az utóbbi években főleg online értékesítéssel és értékesítéstámogatással foglalkoztunk, de szinte minden olyan marketingproblémát meg tudunk oldani, amely felmerül egy cég életében: arculattervezéstől kezdve a CRM testreszabáson keresztül a Facebook hirdetésekig a legkülönbözőbb projektjeink voltak az elmúlt 12 év alatt.

Ma már a hagyományos ügynökségek felépítését sem követjük: független szakemberek lazán kapcsolódó csoportja lettünk, akik egy-egy projekt idejére “állnak össze”. Ezért tudjuk minden ügyfélnek pontosan azt nyújtani, amit szeretne… vagy még inkább azt, ami segíti az üzleti céljait.

Kővári István

ügyvezető igazgató

Több mint 20 éve dolgozik a szakmában. Újságíróként végzett, PR-esként aztán sok ezer oldalnyi szöveget írt, majd idővel egyre inkább account és projektmenedzseri feladatok jutottak neki. Mostanában leginkább marketingtanácsadással foglalkozik. Az internetes értékesítés a vesszőparipája. Meg a mérhetőség meg a riportok.

Apukaként kevesebb ideje marad sci-fit olvasni meg barkácsolni, de zenélni még mindig zenél - és újabban megszállottan keresi a legjobb befektetéseket.

 

 
 
 

Sipos Ivett

online marketing tanácsadó

Közgazdászként végzett, több mint 16 éve foglalkozik marketinggel. Eleinte a piackutatással, rendezvényszervezéssel kapcsolatos állások vonzották, majd a turizmus és turizmusmarketing töltötte ki az életét (a mai napig oktat, szervez és idegenvezet). A digitális eszközök csak az utóbbi időkben keltették fel az érdeklődését - nálunk is főként PPC, social és leadgen feladatok tartoznak hozzá. 

Folyamatosan valami kreatív ötleten töri a fejét, és ha épp nem szülésnél dúlaként van jelen, akkor a cipőit tervezi.

 

A neved

az új beosztásod

We are constantly looking for seasoned marketing experts to join our team of professionals working remotely.

We are getting busier every month, and need new people for our lead generation, PPC and other online marketing projects for our SME and small-scale multinational clients. 

Our colleagues shall be smart, trustworthy and have a decent sense of humour. These are must-haves. The rest is negotiable.

 

404     Jogi nyilatkozat     Copyright 2008-2020 atman marketing Kft.